Олія для кухонних дощок Kitchenware oil 1л
Суміш натуральних масел, що не містить летких органічних речовин (VOC), готовий до застосування, ідеальний для використання з матеріалами, що знаходяться в прямому контакті з їжею, наприклад, кухонні стільниці або чаші для салату. Спеціально створене для необроблених та/або оброблених оліями дерев'яних поверхонь, дозволяє збільшити вологостійкість та зносостійкість поверхні.
Фізико-хімічні властивості: рідина
Колір: прозорий
Запах: Без запаху
Щільність: 0.930 кг/літр
Витрата: 10-14 m/Lt, в залежності від поглинання деревини
Нанесення: пензлем, валиком або м'якою тканиною без ворсу
Повне сушіння: 24 години Очищення інструментів: Уайт-спірит
Спосіб застосування: Підготовка поверхні Якщо поверхня гладка, відшліфуйте її зерном 180. Переконайтеся, що деревина суха та очищена від жиру та забруднень. Після очищення просушіть стільницю не менше 8 годин.
Спосіб застосування:
- Добре перемішайте вміст банки перед використанням.
- Нанесіть пензлем необхідну кількість олії.
- Зачекайте, поки масло просочить поверхню. Це займе приблизно 20-30 хвилин за температури 20°С.
- При необхідності відшліфуйте поверхню, поки вона залишається вологою.
- Шліфуйте за напрямом деревних волокон шліфувальним папером зерном 320-400.
- Потім видаліть зайву олію бавовняною тканиною.
- Не залишайте зайву олію на поверхні.
- Ретельно відполіруйте поверхню за допомогою тампона, це надасть твердості поверхні.
- Повторіть обробку, якщо поверхня сильно вбирає матеріал.
- Повне сушіння відбувається протягом 24 годин при температурі 20°С. Не мочіть поверхню під час сушіння/полімеризації олії.
Догляд:
Використовуйте Kitchenware oil так часто, як необхідно для збереження природної краси деревини. Перед оновленням поверхні переконайтеся, що деревина чиста, просушіть поверхню протягом 8 годин.
Упаковка: Матеріал представлений у банках обсягом 250 мл.
Зберігання: Контейнери з продуктом повинні зберігатися щільно закритими, в прохолодному приміщенні, що добре провітрюється. Зберігати далеко від джерел тепла, вогню, іскор та інших джерел займання. Запобігати замерзанню.
.